Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Byggesagsarkiv

Find her afsluttede byggesager på din ejendom.

På følgende link kan du finde Norddjurs Kommunes byggesagsarkiv. I byggesagsarkivet kan du finde afsluttede byggesager.

Link Filarkiv

Finder du dokumenter, der ligger forkert eller finder du oplysninger i en sag, som du ikke mener bør være offentligt tilgængelige, kan du kontakte Byggegruppen:

Send en mail til byggesag@norddjurs.dk eller ring på 89 59 40 68.

Sager markeret med rødt kan indeholde fortrolig information. Forhør dig om mulighederne for at få gjort dokumenterne tilgængeligt hos Norddjurs Kommune, Byggegruppen.

Sager som vedrører fx banker, posthuse og militære anlæg er ikke offentligt tilgængelige. Norddjurs Kommune skal modtage en fuldmagt fra ejeren af ejendommen for at udlevere disse sager. 

 

Kontakt: Byggesag

Kontakt byggesagsafdelingen på telefon 89 59 40 68 eller send en mail til  byggesag@norddjurs.dk.

Telefonen har åben:
Man - fre: 10.00 - 12.00 

Book et møde
Du skal booke et møde inden du kommer: Book et møde

Adresse:
Kirkestien 1
8961 Allingåbro

Find på kort:

Sagsbehandlingstid

Norddjurs Kommune har et kommunalt servicemål om at fuldt oplyste og ukompliceret byggesager skal behandles inden for 15 arbejdsdage (straksbehandling).

Hvis byggesagen ikke opfylder kriterierne for en straksbehandling, vil der fra sagen er fuldt oplyst til vi påbegynder sagbehandlingen, på nuværende tidspunkt går op til 6-8 uger.

Du kan læse mere om sagsbehandlingstid og straksbehandling her.

Byggesagsgebyr

Norddjurs Kommune opkræver gebyr på byggesager. Undtaget for gebyr er ansøgninger vedrørende erhvervsejendomme modtaget efter 1. januar 2022.