Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Byggeri

Find oplysninger om, hvad der skal være afklaret og hvilket materiale, der skal indsendes til kommunen, for at din ansøgning kan opnå en hurtig og effektiv behandling.

Det er Norddjurs Kommune, Erhverv- og miljøafdelingen, der behandler byggesagerne og beslutter, om der kan gives en tilladelse.

Når kommunen har modtaget ansøgningen gennem Byg og Miljø, vurderes det om byggeriet er i overensstemmelse med gældende lovgivning, bestemmelser i lokalplan, deklarationer og vedtægter og om bygningsreglementets bestemmelser er overholdt.

Ønsker du at ansøge om byggetilladelse kan du læse mere om regler og dokumentationskrav under fanerne i højre side. 

Sagen kan ikke behandles før der foreligger et fyldestgørende ansøgningsmateriale. 

Det er ejer, der er ansvarlig for, at de oplysninger, der gives til kommunen er korrekte og at alle gældende love og regler og krav til materialer og konstruktioner overholdes.

Byggearbejder, der kræver tilladelse, må ikke påbegyndes før der er givet tilladelse fra Norddjurs Kommune, Byg- og miljøafdeling.

 

Kontakt: Byggesag

Kontakt byggesagsafdelingen på telefon 89 59 40 68 eller send en mail til  byggesag@norddjurs.dk.

Åbningstid:
Man - fre: 10.00 - 12.00 samt torsdag 15.00 -  17.00

Telefonen har åben:
Man - fre: 10.00 - 12.00 

Adresse:
Kirkestien 1
8961 Allingåbro

Find på kort: