Giv et praj - om veje og grønne områder

Her kan du indberette fejl og mangler på veje og grønne områder, f.eks. ødelagte vejskilte, manglende beskæring af planter eller huller i vejen.

Du skal klikke på en af firkanterne nedenfor eller, hvis en af disse ikke dækker, skrives det i rubrikken "Giv en nærmere beskrivelse af problemet", og derefter trykke på send-knappen.

Vi vil så snarest muligt undersøge sagen, og eventuelt kontakte dig for nærmere oplysninger.

Vi kontakter dig kun, hvis der er spørgsmål til henvendelsen. "Giv et Praj" er kun tiltænkt som en funktion, hvor man kan oplyse kommunen om fejl/mangler.

Vi kan desværre ikke love, at alle meddelelser vil medføre en øjeblikkelig rettelse eller ændring, men alle meddelelser vil blive nærmere undersøgt og prioriteret efter skadens omfang.

Defekter i veje m.v.

Felter markeret med * skal udfyldes